Install+ logo

B2B

Install+ logo

Quooker plaatsings- en installatieservice voor bedrijven

Diverse keukenzaken, interieur-specialisten en architecten doen een beroep op onze professionele plaatsingsservice. Wij hebben ruim 18 jaar ervaring met plaatsing van Quooker systemen en vele jaren als Quooker technicus.

De goede en veilige werking van een Quooker systeem, valt en staat met de juiste installatie van het systeem en de implementatie van dit systeem in de bestaande situatie. Wij respecteren daarbij uiteraard de verschillende wettelijke installatie voorschriften.

Voor onze professionele klanten bieden wij deze plaatsingsservice aan.

Voor verdere vragen of informatie over onze tarieven, kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.

Plaatsing, onderhoud en reparatie van uw Quooker.

U kunt op ons een beroep doen, voor onderhoud en reparatie van uw Quooker systeem.

Alle onderdelen kunnen wij u snel leveren en installeren

Wilt u zelf onderhoud uitvoeren aan uw Quooker? Dat is mogelijk. Wij geven advies op maat. De de benodigde originele onderdelen zijn bij ons verkrijgbaar.

Voor al uw vragen over uw Quooker-systeem kunt u met ons contact opnemen.Om u sneller van dienst te kunnen zijn, noteert u best op voorhand het serienummer. U vindt dit terug op de zijkant van het Quooker reservoir en begint met VCF, CCF, CPF, VCW, CCW of CPW.

Dankzij onze jarenlange ervaring als Quooker service technieker voeren wij onderhoud en herstellingen snel en vakkundig uit. Ook bedrijven kunnen een beroep doen op onze plaatsingsservice voor meer informatie .

The cube

Ons assortiment