Install+ logo

Quooker reservoirs

Nu met gratis plaatsing!

PRO 3

Geeft 3 liter direct kokend water.
Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.

Capaciteit: 3 liter
Afmetingen: 42 x 15 x 15 cm
Hoeveelheid: 40° – 60° NVT

COMBI

Geeft 7 liter direct kokend water of 15 liter warm water (60°C).
Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler.

Capaciteit: 7 liter
Afmetingen: 47 x 20 x 20 cm
Hoeveelheid: 27 – 15 liter

COMBI+

Geeft 7 liter direct kokend water en onbeperkt warm water.
De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de ‘gewone’ COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water.

Capaciteit: 7 liter
Afmetingen: 47 x 20 x 20 cm
Hoeveelheid: Onbeperkt

The cube

The Cube, gekoeldwatereservoir

Wil je ook koel gefilterd en bruisend water uit je kraan halen? Dan komt er naast het kokendwaterreservoir een extra reservoir in je keukenkastje bij. Dit is de Quooker CUBE. Hierin zit een filter, die het water zuivert. Hierdoor wordt het water net zo schoon en lekker als het water dat in flessen uit de winkel komt. Aan het reservoir zit een CO2-cilinder, goed voor 60 liter koud bruiswater.

  • Voltage 230 V
  • Wattage 100 W
  • Standby consumption 12 W
  • Tank height 43 cm
  • Tank width 30 cm
  • Tank depth 44 cm
  • Min. mains pressure 200 kPa (2 bar)
  • Max. mains pressure 400 kPa (4 bar)
  • Water filter Hollow Fiber filter

Plaatsing, onderhoud en reparatie van uw Quooker.

U kunt op ons een beroep doen, voor onderhoud en reparatie van uw Quooker systeem.

Alle onderdelen kunnen wij u snel leveren en installeren

Wilt u zelf onderhoud uitvoeren aan uw Quooker? Dat is mogelijk. Wij geven advies op maat. De de benodigde originele onderdelen zijn bij ons verkrijgbaar.

Voor al uw vragen over uw Quooker-systeem kunt u met ons contact opnemen.Om u sneller van dienst te kunnen zijn, noteert u best op voorhand het serienummer. U vindt dit terug op de zijkant van het Quooker reservoir en begint met VCF, CCF, CPF, VCW, CCW of CPW.

Dankzij onze jarenlange ervaring als Quooker service technieker voeren wij onderhoud en herstellingen snel en vakkundig uit. Ook bedrijven kunnen een beroep doen op onze plaatsingsservice voor meer informatie .

The cube

Ons assortiment